Booking af fysioterapi

Sæsonen er ved at være slut, men Camilla og Emil forsætter frem til 12. juni med at tilbyde vejledning hver onsdag.

På fjerde år kører vi med en fysioterapi-aftale, så alle vores spillere i Klubben får rig mulighed for vejledning og gode råd. Ordningen faciliteres i fysioterapi-lokalet ved siden af taktikrummet, hvor Morten Harbo, uddannet fysioterapeut, tilbyder vejledning hver anden torsdag. Om onsdagen gives vejledning af to fysioterapeutstuderende, Camilla Grünewald og Emil Schlüter-Arentsen.

Der tilbydes vejledning og råd i forbindelse med skadesproblematikker – så har du brug for hjælp til optapening, øvelser, dosering af træning mm., er det en enestående mulighed for at få god vejledning. Er du usikker på styrketræningen eller mangler en introduktion til styrkerummet? Så er det også en del af ordningen, hvor der efter niveau vejledes.

Hvis der er tale om en større problematik, som vurderes at kræve behandling, vil der blive henvist til egen læge eller en fysioterapeut på klinik – her har vi et samarbejde med Aalborg Fysioterapi, som tilbyder prisrabat til en række behandlinger

Varigheden af en vejledningstid er oftest 15 minutter og skal bookes digitalt her, hvor du kan booke onsdage og torsdage frem til 20. marts. Det er indtil påsken, og i vinterferien uge 8 er der lukket.