Supervin festival

Smag på over 250 forskellige vine   –  Eller med andre ord ca. 1 kr. pr. vin det er muligt at smage incl. mad.   –  min.35  udenlandske vinproducenter  –  Aalborg 25/10  – Hirtshals 26/10.

For elskere og kendere af vin og spiritus kommer Slaraffenland til Nordjylland sidst i oktober. Nærmere bestemt Aalborg Portland Park fredag den 25. oktober fra kl. 18-22 og dagen efter på Norsøen Oceanarium i Hirtshals lørdag den 26. oktober kl. 13-17.

Igen i år er festivalen udvidet  til også at omfatte en kæmpesmagning på Aalborg Portland Park- ” Når vi kan  lokke så mange producenter til landet for 4 timers smagning i Hirtshals tænke vi at en ekstra smagning var en mulighed i Aalborg hvor vi i forvejen har mange gode kunder”

Anledningen er, at Supervin arrangerer Nordjyllands største vinfestival, hvor der bliver lejlighed til at smage over 250 forskellige vine samt mange forskellige typer af rom, gin og portvin.  Du kan møde min. over 40 udenlandske vinproducenter, og Supervin garanterer, at der er lækkerier til maven, så ingen kommer til at sulte.

Om det store arrangement udtaler Mads Jensen, indehaver af Supervin: ”Det er fjerde gang, vi påtager os så stor en opgave. Vi gør det, fordi vi ønsker at vise, at vi på bare seks –syv  år er kommet i Superligaen blandt vinudbydere i Danmark. Vores vækst baserer sig på skarpe indkøb og egen import af kvalitetsvine, som vi sælger til særdeles konkurrencedygtige priser – i mange tilfælde Danmarks billigste. Tilmed giver vi vores kunder en enestående garanti på næsten alle indkøb, som gør, at hvis du som kunde ikke bryder dig om den vin, du har købt, kan du returnere den gratis (inklusiv den første, åbnede flaske) og få alle pengene retur.”

Der er særdeles stor interesse for arrangementerne, men billetter kan stadig købes på Supervin.dk. Billetprisen er kr. 269 pr. stk.  –  Supervin forventer ca. 1500 gæster i alt til de 2 smagninger.

Se mere her:

Supervin